xxv aniversari

I N T R O D U C C I Ó

L’Associació Coral Nova Ègara va començar la seva trajectòria l’any 1998, ara fa 25 anys.

En un primer moment, es va fundar la Coral Nova Ègara i més endavant, el Jazz Cor. Finalment, es van crear els cors infantils dels que, avui dia, segueix en funcionament el Cor Vine.

La finalitat de la nostra entitat sempre ha estat i és difondre la cultura musical sense deixar de banda els valors de la solidaritat i els aspectes socials i cívics del treball en conjunt. I tot això, sense oblidar, d’anar millorant progressivament la qualitat musical de les tres seccions que avui fan via.

Aquest any d’aniversari, hem volgut, com a concert especial , fer una obra on hi participessin els nostres grups corals conjuntament amb altres cantaires vinguts de la ciutat i de fora. I d’aquí en surt aquest concert que us oferim avui. A més, ho hem volgut fer amb una obra dramàtica, emotiva, persuasiva, espectacular i plena d’energia com és el Carmina Burana de Carl Orff. Gràcies per compartir amb nosaltres aquest concert de celebració. Desitgem que us aneu endinsant dins l’obra i que en gaudiu tan com nosaltres ho hem fet en la preparació i assajos.


VIDEO DEL CONCERT DEL
25è ANIVERSARI DE LA CORAL
A RESOLUCIÓ MÀXIMA

(9 Gb. si el voleu baixar)
No ho feu al mòbil 9Gb són 9.000 Mb)