Presentació

L’Entitat Coral Nova Ègara, fundada el 1998, actualment està formada per dues seccions més apart del cor inicial: el Jazz Cor dirigit per Lucia Beresova i el juvenil Cor Vine dirigit per Jaume Sala.

La Coral va ser dirigida en un principi per en Joan Martínez. Posteriorment ho feren en Raimon Romaní i en Lars Isdhal. Avui dia, el director titular és en Jordi Lalanza.

Hem participat en nombrosos concerts per tota la geografia catalana, però, també n’hem fet a Granada, França i, amb la Cappella Nuova de Sindelfingen, vam compartir diferents projectes musicals a Alemanya, a Rússia i és clar, al nostre país.

Hem dut a terme alguns concerts benèfics per a la Fundació Vicenç Ferrer.

S’han interpretat obres del repertori simfònic-coral com el Messies de Handel, Rèquiem, Missa de la Coronació i la Gran Missa en Do menor de Mozart, la Missa de Glòria de Puccini, la Novena Simfonia i la Fantasia Coral op.80 de Beethoven, la Missa Nelson i la Creació de Haydn, el Psalm 42 i l’Elies de Mendelssohn, entre molts d’altres.

Com a Cor Pilot vam participar en dos Festivals Internacionals de Cant Coral de la Catalunya Centre amb la Missa de Glòria de Puccini i en el Taller de Música Romàntica dirigit per Jan Schumacher.

Hem fet actuacions a auditoris com el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana, l’Auditori de Barcelona, l’Auditori Enric Granados de Lleida, el Teatre Ateneu de Tàrrega o al Centre Cultural i a l’Auditori Municipal de Terrassa entre d’altres.

Vam participar en el concurs de cant coral sacre al Festival Internacional  Chorus Inside de Lloret de Mar.

Conjuntament amb la Coral Polifònica Joia d’Alella, hem realitzat diferents concerts de l’òpera Orfeu i Eurídice de Berlioz-Glück a Alella, monestir de Ripoll, Figueres, Premià de Mar i l’auditori municipal de Terrassa, en les dues versions: francesa i italiana.

Hem col·laborat amb l’actor i director Juan Navarro en la producció “El Cor. Per a què serveix la tragèdia?” a l’Antic Teatre de Barcelona on es van fer quatre representacions.

Finalment, el novembre del 2023 i com a colofó del nostre 25é aniversari, vam produir un concert participatiu de la cantiga Carmina Burana de Karl Orff al Teatre Principal de Terrassa, acompanyats per la Coral Infantil de Mollet del Vallès, Percussionistes de Barcelona i solistes: Tatyana Bogdanchikova, Daniel Morales i Víctor Jiménez.

Professionals


Jordi Lalanza
Director


Eduard Saez
Pianista


Marisol Muñoz
Tècnica vocal – Solista


Josep Puy
Solista

Cor


Soprans


Contralts


Tenors


Baixos

Agenda

DISSABTE 8 DE JUNY DE 2024

CONCERT A L’AUDITORI DE TERRASSA

BRAHMS – TOLRÀ – MOMPOU

Projectes

Feina feta

Recull de concerts realitzats per la Coral Nova Ègara
des de l’any 1998 fins a dia d’avui


Propostes

Proposta de concerts
amb diferents temàtiques i preus


ull negre

Plànol d’ubicació

NOSALTRES

  • Adreça: C/ Miquel Vives 26, 3er, 3a
  • Població: 08222 Terrassa.
  • Telèfon: (+34) 620 48 59 40
  • Correu electrònic:

 

Envia’ns un missatge:
Ens posarem en contacte amb tu.

CONTACTA'NS